Kör smidigt i skog och mark med Ford Ranger

För dig som ofta vistas i skog och mark för att hitta de bästa fiskevattnen är en rejäl och funktionell bil ett måste. Idag finns det många alternativ att välja bland på bilmarknaden, men vissa modeller och varumärken sticker ut i mängden.

Ford är ett av de bilmärken som levererar den bästa upplevelsen när du kör i svår terräng. Närmare bestämt Ford Ranger Raptor, en tuff och pålitlig pickup för dig som letar efter en riktigt bra bil till fisket.

Ford Ranger – kort om modellen

En av världens mest sålda pickup-modeller är Ford Ranger, den robusta bilen med rejält utrymme och stort chassi. Letar du efter en bil att använda när du är iväg på fiskeresor är Ford Ranger helt rätt val. Den är alltså inte bara tuff till utseendet utan en bil att lita på i tuffare terräng som i skog och mark. Du får en kraftfull motor och en pickup som har optimala vridmoment.

Nu kommer dessutom den nya generationen Ranger som Teknikens Värld bland annat beskriver som ”den lite mer robusta versionen av ”vanliga” Ranger.” I den nya Ranger-pickupen får du dessutom innovativ teknik och ännu större bil, faktiskt fem centimeter bredare och lika mycket längre än den forna modellen.

Förmånlig lastkapacitet

Är du en seriös fiskare eller till och med tävlingsfiskare kan du också ha behov av lastmöjligheter. Just lastkapaciteten är något Ford Ranger inte gör dig besviken på. Tvärtom imponerar bilen med att kunna dra upp till 3 500 kg. Det här är en klar fördel om du letar efter en praktisk pickup som också kan användas för transport och lastning av utrustning.